پیام تبریک مدیر کل بهزیستی استان کهگیلویه وبویراحمد  بمناسبت روز دختر

پیام تبریک مدیر کل بهزیستی استان کهگیلویه وبویراحمد  بمناسبت روز دختر

السلام علیک یا فاطمه المعصومه سلام الله علیها

بماسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر مدیر کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد  پیامی صادر کرد.

روز دختر، روز روییدنِ مهر است؛ روزی که جهان، لطافت را در چهره‌ای کوچک اما دلیر تماشا می‌کند. دختر، آغازگر روشنایی‌ست؛ آهسته می‌آید اما حضورش، مثل صبح، پرده از تاریکی‌ها کنار می‌زند. 

در این روز، دل‌هایمان بیش از همیشه به یاد دخترانی می‌تپد که آسمان، فرصتی برای ادامه‌دادن رؤیاهایشان به آنان نداد؛ دختران شهید مدرسه میناب، سرزمین هرمزگان. گل‌هایی از کلاس و دفتر و لبخند که بی‌گناه پر کشیدند، اما نامشان در حافظه‌ی این خاک، جاودانه شد. آنان نه فقط شهیدان یک حادثه، که شهیدان پاکی، معصومیت، و امید بودند.

ای دخترِ امروز، ای دختری که قدم‌هایت بر زمین می‌ماند و نگاهت سوی فرداست؛ تو ادامه‌دهنده‌ی رؤیاهای ناتمام آن فرشتگانی. هر لبخندت، هر آموختنت، هر ایستادنت در برابر سختی‌ها، چراغی‌ست که یاد آن عزیزان را روشن نگه می‌دارد. 

روزت مبارک؛ روز تو که بودنِ جهان را زیباتر می‌کند. 
روز تو که امید را تکثیر می‌کنی. 
و روز تو که نام و یاد دختران شهید مدرسه میناب را بر شانه‌های مهربانت حمل می‌کنی تا فراموش نشوند؛ تا همیشه در دل‌ها بمانند.

کد خبر 176966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد